Emoții în farfurie

EMOȚII ÎN FARFURIE

Încă din primele clipe de viață începem să avem o relație cu mâncarea, una care se va împleti cu tot parcursul vieții noastre. Învață cum să îl ajuți pe copilul tău să aibă o relație sănătoasă cu farfuria și cu propriul corp!

„Emoții în farfurie” adresează componenta emoțională în relația cu mâncarea și cu propriul corp, având la bază o abordare multidisciplinară, prin îmbinarea psihoterapiei, a nutriției și a sănătății fizice, în general. Proiectul este adresat atât adulților, cât și copiilor și adolescenților. Este dezvoltat de psihoterapeutul Ancuța Coman-Boldișteanu care în colaborare cu alți specialiști lucrează în sesiuni individuale, de grup, cu familii și cupluri pentru a contribui la o stare de bine a persoanelor în propriul corp și la o relație armonioasă a acestora cu mâncarea.

· Vă așteptăm cu drag! ·